Beveiliging (antivirus)

Antivirus

Antivirus

Panda Security, Microsoft, Symantec

Zowel op vlak van hardware als software kunt u uw pc's en netwerk optimaal beschermen. Een goede beveiligingssuite is alvast een goede start. Inside Parts is Silver Partner van Panda Security. We bieden hierbij beveiliging aan in retail-versie en in licentievorm, al dan niet in de Cloud.

e-mailbeveiliging en anti-spam

e-mailbeveiliging en anti-spam

GFI, Panda Security

GFI MailEssentialsâ„¢ is een bekroonde oplossing voor e-mailbeveiliging en antispam voor Exchange Server en andere mailservers, waarmee u uw netwerk beschermt tegen virussen en andere malware-bedreigingen in e-mail en meer dan 99% van de spam wordt gevangen. Deze oplossing filtert spam-email, phishing-scams en virussen via diverse beveiligingslagen.

Back-up en recovery

Back-up en recovery

Acronis, Norton, Hostbasket online back-up

Er kan veel misgaan met uw computer, zoals de vernietiging van bestanden door een brand, systeemvirussen en het crashen van een harde schijf. Het is van essentieel belang dat u een oplossing hebt waarmee u een complete back-up van uw pc kunt maken. Voor bedrijven zijn er meestal oplossingen op serverniveau, maar voor thuisgebruikers en kleine zelfstandigen bestaat er ook handige software.

Waarom Panda Endpoint Protection?

Proactieve anti-malwarebeveiliging, in real time verbonden met Collective Intelligence, bescherming voor bestanden, e-mail, HTTP/FTP-downloads en instant messaging, persoonlijke firewall (centraal of lokaal beheerd) en grondige malwarecontroles en informatie over de beveiligingsstatus van uw netwerk. Een veilige, eenvoudige en complete oplossing met minimale systeembelasting.

Proactieve anti-malwarebeveiliging voor PC´s, laptops en bestandsservers
Minimale kosten: geen verdere investeringen vereist
Minimale systeembelasting
Geautomatiseerde en transparante updates
Gebruiksvriendelijk, eenvoudig te onderhouden
Web-based beheer, op elk moment en vanaf elke locatie
24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning voor alle bedrijfsoplossingen van Panda Security