(draadloos) Netwerk

Router, switch en netwerkadapter

Router, switch en netwerkadapter

Cisco, Lancom, HP, Devolo, TP-link

We denken hierbij aan rack-mountable switches, routers met printserver en dLAN toepassingen (over het elektriciteitsnet). Maar ook uiteraard aan alle draadloze oplossingen, van kleine thuisnetwerken tot straalverbindingen over meerdere kilometers, we hebben er de apparatuur en kennis voor. We zijn dan ook niet voor niets een netwerkspecialist.

Firewall

Firewall

Barracuda, Lancom

Een veilig netwerk is zeker een must vandaag de dag. Aan de ene kant kunt u dit oplossen met de gepaste software, maar ook hardwarematig kan (moet) uw netwerk beveiligd worden tegen ongewenste indringers. Wij hebben de specialisatie in huis voor installatie en configuratie van een professionele firewall.

Aansluiting en andere netwerkcomponenten

Aansluiting en andere netwerkcomponenten

ACT, Eminent, KTI Networks

Alle apparatuur moet uiteraard goed verbonden worden en perfect communiceren. Inside Parts gebruikt hierbij altijd kwaliteitsproducten en voorziet in een perfecte afwerking. We werken hierbij met erkende installateurs indien nodig. Lees hier meer over bekabeling.

Serverruimtes

Serverruimtes

Rittal

De inrichting voor een volledig uitgeruste serverruimte vind u ook binnen ons segment netwerk. Met onze netwerk- en serverkasten beschikt u over een uitstekend serverplatform. Ook leveren we alle randapparatuur voor het opbouwen en uitbreiden van uw professionele netwerk zoals u hierboven terugvindt.

Naast de installatie en configuratie van uw netwerk zijn wij ook een specialist in het beheer ervan. We monitoren uw netwerk en zorgen voor een vlugge oplossing bij problemen. Lees hier meer over netwerkbeheer.