Randapparatuur

Printer en multifunctional

Printer en multifunctional

HP, OKI, Brother, Epson

Van een budgetvriendelijke printer voor thuisgebruik tot multifunctionele grootformaat printers voor bedrijven, we vinden steeds de gepaste printer voor uw doeleinden. Ook voor de nodige inkt en toners kunt u bij ons terecht.

Scanner

Scanner

HP, Fujitsu, Canon, Epson

Meerder documenten automatisch inscannen, uw oude dia's digitaal bewaren, een brief direct scannen, doormailen of als pdf bewaren, allemaal geen probleem dankzij de diverse professionele scanners.

Invoerapparaat

Invoerapparaat

Logitech, Cherry, Microsoft, Targus, Wacom

(Draadloze) keyboards en muizen, presenters, grafische tekentablets, ... een diversiteit aan producten die u de input van gegevens vergemakkelijkt. Kies een draadloze compacte muis met lange batterijduur voor bij uw nieuwe portable, een ergonomisch keyboard van Cherry op kantoor of werk met zuivere precisie dankzij een grafische pen en tekentablet.

Extern opslagapparaat

Extern opslagapparaat

Western Digital, Kingston, Synology, Iomega, Plextor

Externe opslagmedia is vooral belangrijk naar back-up toe of om gegevens mee te nemen en uit te wisselen. Denk maar aan de populariteit van de handige USB-sticks, waar we bewust kiezen voor de topkwaliteit van Kingston. Ook de compacte 2,5" harde schijven zonder oplader zijn zeer gewild. En in bedrijfsomgevingen kan een NAS vele voordelen bieden.

Geluid en multimedia

Geluid en multimedia

Logitech, Microsoft, Apple

Kies voor een warmere geluidservaring met diverse geluidsoplossingen. Communiceer via internet met heel de wereld dankzij de handige headsets. En neem uw muziek overal mee met de stijlvolle iPod.

Digitale camera en webcam

Digitale camera en webcam

Logitech, Microsoft, Canon, Sony

Professionele foto's of een vakantiekiekje, de digitale camera's van o.a. Canon en Sony bieden u waar voor uw geld. Een vergadering volgen of chatten met uw vrienden, met de webcams van Logitech en Microsoft zijn er geen grenzen.

UPS en surge protection

UPS en surge protection

APC

Dankzij de UPS-systemen en spanningsbeveiligers van APC houdt u de focus op de groei van uw bedrijf in plaats van op een productie-onderbreking. Voor elke situatie een gepaste oplossing en steeds uiterst betrouwbaar. Ook voor een thuisomgeving hebben we de nodige stopcontactdozen met beveiliging.

Diverse randapparatuur

Diverse randapparatuur

Eminent, Targus, Logitech, Belkin, Kensington

Allerhande randapparatuur is te krijgen bij Inside Parts. Denken we maar aan een handige USB-hub, een laptopsteun of een eID-kaarlezer, we hebben het allemaal en helpen u graag verder met de juiste keuze.